Dom > Novice > Vsebine
Plastični printanje tehnologije: poceni visoko natančnost in kakovostno
Apr 29, 2016

"Kitajske plastike stroji omrežne tehnologije" v desetletjih pred ni nobenega stroja, orodja čas, vsi izdelki so ročno končal, zelo zamudno, in plesni, ki prevladujejo danes, proizvodnjo izdelkov, ki so tako dolgo, kot prvič začel izdelavo kalup, drugi se lahko hitro konča v velikih količinah.

Hitra izdelava prototipov, proizvodne tehnologije v skoraj 20 letih velik preboj, ampak samo praktični del izdeloval sposobnost, da res igrajo svoje prednosti. Zato raziskave poudarek printanje tehnologijo s tehnologijo in opremo za raziskave in razvoj, struženje kovinskih plesni je Xiao 12. v primerjavi s tradicionalno plesni, proizvodne tehnologije, hitro orodje temelji na hitro izdelavo prototipov, proizvodni cikel proizvodnje in proizvodni stroški so bistveno nižji, še posebej za majhne serije poskus proizvodnje prednosti in vitalnost. LOM prototip printanje tehnologijo, v kombinaciji z silikona in natančnost livarska tehnologija preoblikovanja, razvoja, tehnologije hitre proizvodnje cink osnove lita plastični kalup in uporabo tehnologije izdelave avto Abažur plesni.

Cink osnovne zlitine plastični kalup proizvodnji pot iz plastičnih izdelkov računalniško 3D načrtovanje zlitine na podlagi cinka die proizvodnega procesa.

Prototipov in prototip silicij guma mold noge za razvoj plastičnih izdelkov v Huazhong Univerza za znanost in HRP-3 tanke materiala laminirana proizvodnje (LOM) za hitro izdelavo prototipov stroj proizvodnjo. Najprej s Pro-E ali UG 3D design software zmnožek, nato rezino vzdolž višina ustvari hierarhične diskretnih ravni informacije, vnesite v hitra izdelava prototipov stroj. LOM strojev glede na obris rezanje papirja, prevlečen s Talilna lepila, z ogrevano roller prilepite plast za plastjo, končno odstranjevanje odpadkov in papir prototip izdelka po so bile predelane. V primerjavi z drugimi metodami za hitro izdelavo prototipov, LOM prototip, ki so hitrost, nizki stroški, visoko dimenzijska točnost in kakovost površine po zdravljenju.

Zaključek: LOM prototip skupaj s tehnologijo hitrega natančnost litje plastike plesni narediti tehnologijo, so idealne za hitro izdelavo manjših serijah poskus in deli vzorca, lahko uporabijo tudi za zamenjavo posameznih poškodovanih delov izdelka, kot so senci preden avto dosega tega člena izpolnjujejo avtomobilska popravila sektor potrebuje, prihranek časa in sredstev. Vendar ta tehnologija je primerna za natančnost, ki je umrl za fine dele plastike, treba kombinirati z drugimi metodami, kot so strojna proizvodnja.

Povpraševanje na trgu za proizvode, proizvedene v prihodnosti bo hitro, raznoliko, majhne količine trende razvoja, printanje tehnologijo skupaj z hitre proizvodnje cink osnovne zlitine plastični kalup tehnologije bo imajo ogromen potencial, ima možnost širši trg.